Rutiner

Så var det allerede blitt oktober.

Tida flyr her på vestlandet, og ukene går i det samme. Skole tirsdag (av og til også mandag) til fredag. Kor og trening på kveldene. Annenhver helg alene og annenhver helg med Herman. Og fra november av vil alene-helgene bli til jobbhelger.

Studiet er gøy. Nei, det er å underdrive - dritgøy passer bedre. Jeg håper de kommende semestrene blir like praktiske som dette. Det er nesten synd at vi er ferdige så tidlig som midten av november i år. Men da får jeg kanskje god tid til å drive med egne prosjekter frem til vårsemesteret starter i januar, hvem vet…?

En ny vlog er nå ute! Ikke den typiske ut-på-tur-vloggen, men det er vel greit med bittelitt variasjon av og til.

Ellers ønsker jeg dere en flott oktober måned. Nå blir det snart ordentlig høst ☂

Halmstad-vlog

Dersom det ikke ble nok Halmstad med det forrige innlegget, så finnes mer her, hehe.

Nå er det juni dere! Offisielt sommer, og været leverer. Eller… Temperaturen i alle fall. Det har vært noen skikkelig regnbyger her de siste dagene, og i dag blir intet unntak.

Forrige lørdag og søndag gikk til jobb, og da mener jeg hele lørdag og søndag. To tolv-og-en-halv-timersvakter på rad. Denne uka har jeg derfor så langt brukt til å slappe av. Slappe av og øve til sommerkonserten som koret mitt hadde i går kveld. Det var min første konsert med de, og det var veldig stas. Nå vet jeg jo ikke hvordan livet kommer til å se ut etter sommeren, men er jeg fortsatt i Fredrikstad ser jeg frem i mot et nytt semester.

I dag står et lite legebesøk først på lista, etterfulgt av en bytur og en treningsøkt. Forhåpentligvis regner jeg ikke bort.

VLOG #12 | Norgeshelg, kusinebesøk & livet

Ei litta vlog om mitt lille Norgesbesøk for 2 uker siden, kusinebesøket som her var forrige uke, og hvordan ting står til nå. Oppdatering siden dette ble spilt inn (spoilers for neste film, hehe): som dere vet her fra bloggen så er mormor hjemme igjen fra sykehuset og nå på bedringens vei, og i morgen reiser vi opp til Norge og fjellet ♥