Ulriken

Selvom september er en høstmåned, så byr den også som regel på noen siste sommerdager. I dag var en sånn dag - med sol, ingen vind og over 20 deilige grader. Diiiigg.

Jeg benyttet meg derfor av anledning og tok meg en tur opp Ulriken, det høyeste av de syv fjell. Planen var egentlig å ta gondolen, men så tenkte jeg på studentbudsjettet, pluss det faktum at jeg kunne ha hatt godt av en treningsøkt. Så da ble det til at jeg tok turskoa fatt og gikk en nydelig sti opp i fjellsiden.

Søndag og sol betydde såklart at det var haugevis av folk som tenkte som meg, så jeg var ikke alene oppe på fjellet. Men på toppen er det plass til alle, og jeg fant meg en rolig liten plass hvor jeg satt for meg selv og spiste, halvsov i varmen, tok bilder og filmet litt. For det meste satt jeg vendt mot byen, og trafikkstøyen kunne man høre hele veien opp. Men så fort man gikk litt ned i terrenget mot vidda - altså vekk fra byen - så ble det helt stille. Utrooolig deilig!

IMG_1581.jpg

Det ble til at jeg satt der et par timer, før jeg tok beina fatt og gikk ned igjen. Jeg endte opp med å ta en annen vei ned enn den jeg gikk opp, og den veien var gørrkjedelig i sammenlikning. Bare trapper og grussti, i motsetning til fjellstien jeg gikk opp. Kjekt å vite til neste gang.