Besøk

Helgen som var var bra av to grunner: Herman kom på besøk, og det har nesten ikke regnet!

IMG_1403.jpg

Herman kom med godværet grytidlig lørdag morgen. Det var hans første (av det som kommer til å bli mange) besøk til meg her i Bergen, og det var såklart kjempekoselig å treffes igjen etter å ha bodd på hver sin side av landet i to-og-en-halv uke.

Lørdagens store begivenhet var kinoturen hvor vi så den nyeste Tarantino-filmen: Once Upon a Time In Hollywood. Den var, som forventet, bra. Tarantino slår sjeldent feil.

IMG_1325.jpg

På søndagen ble det virkelig sommervær, med sol og varme vinder. Ettermiddagen og kvelden brukte vi på å vandre rundt i Bergen sentrum, spise is ved brygga, og ta turen opp til Fløyen.

IMG_1426.jpg
IMG_1362.jpg

Jeg liker Fløyen, først og fremst fordi det tar en opp over alle hus, biler og bystøy. Man blir fort litt “innestengt” i en by hvor fjellene rager på alle kanter, så det å komme seg opp i høyden blir som et friskt pust. Og ikke bare høyden gir det friske pustet, men selvfølgelig også naturen som venter der.

IMG_1406.jpg
IMG_1414.jpg

Kveldslyset var magisk, og duften av mose, bartrær og fuktig jord var som balsam for sjela. Tenk hvor heldige vi er her i Norge, som kan finne natur og grønne lunger selv i de største byene.

Etter å ha trasket rundt på stier, hilst på geiter og brukt penger på en ny og alt for dyr regnjakke, fraktet banen oss ned til sentrum igjen hvor vi tok søndagsmiddagen på Royal Gourmetburger & Gin, etter anbefaling fra google. Vi ble ikke skuffet - namm!

IMG_1431.jpg

Herman forlot meg i dag morges - snakk om en tøff start på uka, hehe. Med ‘forlot’ så mener jeg at han tok flyet tilbake til hovedstaden. Nå blir det tre uker til neste gang…

Denne uka starter studiene mine på ordentlig, med undervisning 8 - 16 de neste fire dagene. Det blir uvant med så lange “arbeidsdager”, men forhåpentligvis er det jeg lærer givende nok til at tida bare flyr.

Håper alle får en god uke, den siste augustuka for i år ✿