Mai

En tung uke med tunge tanker.

Det er viktig å gi rom til det å være lei seg når man har behov for det, men også viktig å ikke drukne i det som er trist. Selvom det føles ut som at tiden brått står stille, så beveger alt rundt meg seg i samme tempo. Livet går videre, er det ikke det man sier? Jeg finner små øyeblikk, stopper opp og vender fokuset utenfor kroppen og det som gjør vondt - lytter til lydene, kjenner på luktene, føler bakken under fotsålene. Små påminnelser om at det er det som skjer nå som betyr noe, og at med tiden vil det meste ordne seg.

Og nå er det mai. Én av årets fineste måneder, spør du meg. Jeg har ikke neglisjert ukas hittils små høydepunkter, selvom tankene ofte har vandret av sted. For det første har jeg nå sett både den seneste episoden av GoT og Endgame. Så jeg trenger ikke frykte spoilere. Hehe. Og i går var Herman og jeg først på vaffellunsj hos familien hans, før vi dro på grillmiddag hos Mikael og Rachel.

IMG_7792.jpg
IMG_7803.jpg
IMG_7798.jpg

Det ble hjemmelagde - og sykt digge - burgere, og vi nøt de ute på verandaen, til tross for at finværet hadde tatt noen steg tilbake og det ble å sitte med ullsokker og tjukk genser.

IMG_7831.jpg

Se så digg!!!

Kvelden ble avsluttet med en bitter runde monopol. Jeg tror ikke Mikael vil være like ivrig på å få oss med på spillet neste gang, hehe.

I dag reiste jeg tilbake til Fredrikstad, og holdt på å både blåse bort og fryse ihjel på veien. Jaja, jeg nøt i alle fall varmen mens den var her. Dagene fremover tar jeg som de kommer. Med både sorg og glede.