Frihet

Dagene går i trening, foto- og filmredigering. Det jeg elsker å gjøre, med andre ord. Når folk jeg samtaler med får vite at jeg er uten jobb for øyeblikket spør de ofte om jeg ikke kjeder meg - for hva skal man vel bruke hele dagen til om man ikke jobber? Men sett bort i fra stresset med å søke jobber samt det at økonomien står stille, så storkoser jeg meg. For plutselig sitter man der med jobb igjen og må nedprioritere alt av fritidssyssler fordi tiden ikke strekker til. Så jeg omfavner det så lenge det varer.

Det var gøye snaue to uker som pusekattene var her. På torsdag kom mor og far hjem fra ferien sin og da måtte Loke og Sif hjem fra sin ferie også. Hehe. Vi hadde sååå koselig mens de var her ♥

IMG_7747.jpg
IMG_7765.jpg

Jeg har endelig satt meg noen frister på Svalbard-filmene som jeg har jobbet slakt med de siste ukene, så nå kan dere forvente den første filmen om ikke så lenge, forhåpentligvis før onsdag. Sånn, nå som det var sagt høyt og offentlig jeg bare få gjort det.

I går åpnet endelig himmelen seg og det pøste ned. Det var godt for alle tørre og brune gressplener, men også for lungene mine, for nå fikk støvet som har virret rundt i vårlufta de siste ukene endelig lagt seg.

IMG_0768.jpg

Det er søndag og slutten på atter en uke. Hva skal jeg i dag? Antageligvis trene og jobbe med foto og film.