Påskeaften på Koster

Lørdag formiddag satt pappa, Herman og jeg kursen mot Strømstad hvor vi tok båten ut til Koster. I følge fattern har jeg vært på Koster da jeg var liten, men jeg har ingen minner derfra, så dette ble på en måte mitt første møte med sommerparadiset.

IMG_7679.jpg

Og for et paradis det var. Det er kanskje ikke sommer enda, men vi hadde strålende vær med sol som varmet oss i den svake, men kjølige vinden. Vi hoppet av båten på Västra Bryggan på Nordkoster, og derfra gikk vi rundt så og si hele den nordlige øya.

IMG_7629.jpg
IMG_7662.jpg
IMG_7651.jpg

Jeg føler jeg skriver om været i hvert eneste innlegg her, men nå i påske fortjener det virkelig å bli nevnt, så strålende som det har vært. Koster var virkelig idyllisk, og også skikkelig svensk.

Avslutningsvis satt vi oss på Strandkanten og spiste en god middag før båten tok oss tilbake til fastlandet. En minneverdig påskeaften, det må jeg si.