Siden sist

Nå har det vært konstant snakk om Svalbard i nærmere tre uker, men jeg har jo vært tilbake på fastlandet de siste to av de. Og jeg har vel gjort mer enn å bare skrive om Svalbard?

Forrige helg var jeg i Oslo hos Herman. På fredagen var vi på konserthuset og hørte Verdis Requiem og på lørdagen var vi på kino og så Us. Dårlig film.

IMG_7026.jpg

Nå er jeg tilbake i Fredrikstad, og her har jeg vært siden søndag og det tilsammens med disse to pusene!

IMG_6988.jpg

I fjor påske passet jeg også Loke, men siden den gang har han fått en søster, Sif, så i år passer jeg de begge to. Og det er så inmari koselig.

Herman er også her i Fredrikstad for øyeblikket, og i går nøt vi av en skikkelig vårdag - jeg leste på nyhetene at det hadde bikket 20 grader! Vi gikk den lange veien til byen, dro på kino og så den siste Rive-Rolf-filmen (som var ålreit, mye bedre enn Us i hvertfall), etterfulgt av sushilunsj i solsteiken.

IMG_1159.jpg

Ellers går det i det vanlige: trening, bilde- og filmredigering. Å! Og jeg har begynt å synge i kor! Hvor gøy er ikke det?! Jeg synes det er veldig stas i hvertfall, og nå har jeg god grunn til å vedlikeholde både notekunnskap og sangstemme.

Nå er påskehelga i gang, og det ser ut til å bli prima påskevær. Så god påske alle mann! Og kvinner da.