Daffedag

I dag satt vi ikke en fot utafor døra før klokka var nærmere sju på kvelden. Men da vi først gikk ut gikk vi en skikkelig runde, opp og rundt om i skauen til og med.

IMG_4458.jpg

Vi spanet så vidt rundt omkring der vi gikk og planla morgendagens tur, som skal bli i dagslys og med drone på slep. Ettersom det var såpass mørkt nå når vi var ute, så satset jeg ikke på å få tatt noe særlig bra bilder, men jeg er overrasket over hvor godt jeg liker de. Jeg har helt glemt at dårlig lys ikke betyr dårlige bilder, bare en annen og unik stemning dersom man tar utfordringen.

IMG_4467.jpg
IMG_4467-2.jpg

Som sagt har vi ikke gjort stort i dag. Chantel har sett og hentet seg inn på Sophie Elises Verden (som jeg allerede har sett), og jeg har hentet meg inn på 71° Nord. Ola-Conny er virkelig et forbilde, haha… Skulle ikke forundre meg om det ble han som stod igjen til sist, rett og slett fordi mindsettet hans oser av positivitet og optimisme. Heia heia…

Som Chantel skriver på bloggen sin, så er det deilig med vennskap som er “chill”. Man trenger ikke alltid å gjøre en masse greier, og allikevel er det på en måte kvalitetstid bare det å være i nærheten av hverandre. Uanstrengt. Da går slike daffedager som dette helt fint. Og det er virkelig til å sette pris på.