Bursdag

24 år…

IMG_4406.jpg

Nå har det vært to dager med feiring! Det startet i går på selve bursdagen min som ble feiret i Oslo hos Herman. Jeg ble selvfølgelig behandlet som den bortskjemte prinsessa jeg er (hehe…) og ble dullet med hele dagen av Herman. Bless his heart.

Ut på ettermiddagen dro vi til Døgnvill hvor vi møtte opp med min bror og hans kone - som også har bursdag samme dag som meg! Og på Døgnvill får man gratis burger i bursdagsmåneden sin, ooooog gratis dessert dersom man er der på den faktiske bursdagen sin! Utropstegn!!!

IMG_1117.jpg
IMG_1121.jpg

Det ble en veldig koselig og avslappet bursdag. Utenom turen ut for å spise var jeg og Herman bare hjemme, spiste godis og tittet på film.

I dag dro vi sammen til Fredrikstad hvor vi nå sitter stappmette i sofaen til mamma etter å ha spist enorme mengder sushi og sjokoladekake tilsammens med ho og pappa.

IMG_4403.jpg

Det har vært to veldig koselig dager med feiring. Jeg føler at bursdagene mine kommer med en litt sur undertone - gitt av meg selv - fordi jeg ser på det å bli eldre som en ganske negtiv ting. Brått er jeg 30, og da er jeg snart 40 som basically er 50 og så er livet snart over. Og så skal man rekke å oppnå så mye før den tid. Teite tanker, eller hva?

IMG_4414.jpg

Men tiden kan man ikke stoppe. Så det er bare å nyte alt man har mens man har det. Og jeg har nytt disse to dagene, og skal nyte dagene som kommer ♥