Besøk fra nært og fjernt

En tåkete torsdag.

IMG_3850.jpg

Først kom mine to kusiner ned ved lunsjtider. Ettersom mormor ikke er helt i form om dagen mekket vi jentene sammen et parti deilige pannekaker som vi nøt av før det neste besøket dukket opp.

Det neste besøket bestod av min mammas kusine med sine to barn, altså mine tremeninnger. De bor i England og kom altså hele veien derfra. Ettersom de har familie i Sverige kommer de hit et par ganger i året, men det er ikke alltid at jeg er her nede samtidig, så det er ekstra stas når det klaffer og vi faktisk får hilst på hverandre.

Så over til disse nydelige, dryppende bildene. Man skal kanskje ikke kalle sine egne bilder for ‘nydelige’, men motivene var i alle fall det, og jeg fanget de så godt jeg kunne! Dagen har bydd på et skikkelig deppe-vær, men da jeg begav meg ut på en liten løpetur på formiddagen innså jeg at det egentlig var skikkelig fint - på sin egen måte selvfølgelig.

Alt det grå ser jo ved første øyekast ut som et teppe av nedstemthet, men på løpeturen så jeg alle de små dråpene som glitret både her og der, og de dystre fargene var det jo også noe vakkert ved.

Så jeg så meg nødt til å stikke ut igjen ved senere anledning og ta med kameraet. Jeg dro med meg Karin ut, og godt er det, for ho knipset disse kule bildene:

Aaah, refleksjon… Jeg tok meg også en tur ut med drona. Man skal jo være forsiktig med å fly når det er tjukk tåke, ettersom det basically er å fly den i igjennom vann, men jeg tok det lugnt, og det ble null problem.

Den var litt bløt da jeg landet den, men det ble ingen tekniske problemer. Nice. Det er alltid spennende å teste den ut i nye værforhold. Snart skal jeg ta den med til fjells, så får vi se hvordan den tåler skikkelig kulde.

Etter en fire-fem timer begav de besøkende seg hjemover (engelskmennene er i Sverige over flere dager, så når jeg skriver ‘hjemover’ mener jeg ikke England, hehe). I morgen skal tåken visstnok forsvinne og sola skal snike seg frem, men jeg tror det ikke før jeg får se det!