Just do it

Har du noen gang sittet og følt på at du ønsker å gjøre en endring, men at det liksom ikke er “rett tidspunkt” enda? At du har et lite prosjekt du ønsker å starte på, men du må vente til du er forbi den travle perioden du tilfeldigvis befinner deg i akkurat nå. At du må vente til våren med å begynne å jogge, for da er det bedre joggevær. At det ikke er noe vits i å gjøre endringene i kostholdet før det blir vår og du begynner å jogge.

Bare vente litt.. Ikke akkurat nå… Ikke i dag…

Skal jeg si deg noe? Bare gjør det! Begynn . Det holder å bare ta et bittelite steg, så er du i gang.

Det er kanskje lett for meg å si, som ikke er den typiske prokastinatøren, men akkurat nå befinner jeg meg i den situasjonen hvor jeg utsetter visse ting fordi jeg venter på de rette omstendighetene. Så med dette innlegget sparker jeg meg selv i ræva og minner meg selv på det at alt starter hos meg selv - i meg selv. Ingen andre kommer til å gjøre det for meg, og omstendighetene vil aldri bli optimale uansett, for det finnes alltid et om og men.

Så nå hopper jeg like gjerne i det. Blir du med?