Rutiner

Så var det allerede blitt oktober.

Tida flyr her på vestlandet, og ukene går i det samme. Skole tirsdag (av og til også mandag) til fredag. Kor og trening på kveldene. Annenhver helg alene og annenhver helg med Herman. Og fra november av vil alene-helgene bli til jobbhelger.

Studiet er gøy. Nei, det er å underdrive - dritgøy passer bedre. Jeg håper de kommende semestrene blir like praktiske som dette. Det er nesten synd at vi er ferdige så tidlig som midten av november i år. Men da får jeg kanskje god tid til å drive med egne prosjekter frem til vårsemesteret starter i januar, hvem vet…?

En ny vlog er nå ute! Ikke den typiske ut-på-tur-vloggen, men det er vel greit med bittelitt variasjon av og til.

Ellers ønsker jeg dere en flott oktober måned. Nå blir det snart ordentlig høst ☂