I full fart

Jeg hører det har kommet masse snø hjemme i Norge og Oslo...? Her i sødre Sverige er det vått, grått og vindfullt. Nå går året virkelig mot sin ende i full fart, og jeg syns dagene passerer litt for fort. Kanskje det bare er jeg som ikke er tilstrekkelig tilstede...? Det blir fort sånn når man gleder seg til kommende hendelser, og det gjør jeg virkelig nå som det nærmer seg kjærestetur til Paris etterfulgt av jul, nyttår og enda en reise i begynnelsen av januar. Æææ, kos!

img_2179-2042264-4-1544288592885.jpg

Jeg har hørt litt på musikk den siste uka. Det er lenge siden jeg har oppdaget noe nytt, men forrige uke leverte Spotifys spilleliste Discover Weekly virkelig. Én sang som traff meg rett i sjela var Ingrid Olava sin versjon av De Nære Ting. Helt nydelig...

img_2191_copy-2042264-4-1544289095943.jpg

Det er en bekmørk lørdagskveld utenfor vinduet, men desembers fortryllende lyspynt gløder i mørket og gjør det hele litt mindre guffent. Jeg har holdt meg inne i hele dag, men tror jeg snart får komme meg ut å gå en liten halvtime. Det har blitt en vane her jeg bor i Halmstad, og nå må jeg liksom ut å gå hver dag for å føle meg vel. Det er ikke den verste vanen man kan pådra seg akkurat, så jeg går ut med et smil om munnen, samme hva slags vær det er. I kveld blir det å ruste seg med ullundertøy under regnbuksa og regnjakka.