Hendelsesløs

På én side føles det ut som om denne tirsdagen har vært ganske så hendelsesløs. På en annen side har jeg redigert masse bilder samt gjort klart en youtube-film, gått to lange turer, trent yoga, byttet sengetøy, vært og handlet mat og gjort musikk-research til kommende videoer. Det er for det meste sånt jeg ikke tar bilde av, og da blir det at jeg ikke ser tilbake på det på samme måte som med alt som blir tatt bilde av. Det er kanskje litt dumt, når jeg tenker meg om...? Jeg vil jo huske og glede meg over det jeg ikke fotograferer også. 

Jeg tok med kameraet ut på min første gåtur da, og jeg elsker hvordan dette bildet ble:

img_2463-2042264-2-1543325776798.jpg

Det er så vanskelig å fange på kamera hvordan bakken glitrer når den er dekket av frost og snø. Her fikk jeg både fanget det, og det i et bokeh-bilde. Jeg elsker bokeh...

Når jeg nå skriver innser jeg jo at jeg faktisk har fått utrettet en del i løpet av dagen, og at det ikke er rart at jeg føler meg klar for senga. Det er litt vanskelig å roe ned om kveldene nå, for jeg har så mange planer de kommende dagene og ukene som kverner i hodet mitt og girer meg opp. Ikke planer som er verdt å dokumentere her nødvendigvis, men typ forberedelser til reiser, planlegging og filming av videoer, og ikke minst forberedelser til jul og nyttår.

Men alt i sin tid, nå må jeg først og fremst prøve å senke pulsen, få noen timers søvn, og deretter ta én dag av gangen.