Trøtte dager

Blogglysten har ikke vært så veldig stor i det siste merker jeg, og det syns jeg er litt synd. For det betyr at jeg ikke er ute med kameraet mitt i like stor grad som jeg har pleid de siste månedene. Når det er sagt var jeg jo veldig på hugget da vi var på Öland forrige helg, men jeg mener ellers i hverdagen. 

Jeg har vært mye trøtt og hatt mye vondt i hodet de siste ukene, og jeg mistenker at det har med bihulene mine å gjøre. Så i dag tok jeg mitt første besøk til mitt svenske offisielle legekontor og nå har jeg fått tak i litt greier som forhåpentligvis skal hjelpe på akkurat det problemet. Trøttheten og hodepinen har gått ut over treningen min, og det føler jeg at igjen bidrar til mer slapphet. En ond sirkel det der.. Så nå håper jeg energien vil komme tilbake. 

img_0647_copy-2042264-3-1540230733317.jpg

Ellers går dagene som vanlig. Nå er jeg inne i en kort periode med mye jobb - det er liksom korte perioder på og av annenhver gang, hvis du skjønner..? - og på torsdager starter den korte perioden av jobb, så da skal jeg ta en tur til Norge og Oslo og besøke Herman over helgen. Det gleder jeg meg til ♥

Ellers er det jo fortsatt en nydelig høst der ute, selvom det nærmer seg vinter i vær og temperatur. Det begynner å bli kaldt nå! Jeg har i oppdrag å kjøpe meg en skikkelig stilongs, for ja - jeg er en sånn person som bruker stilongs når det er kaldt. Nok om det. Ha en fin mandagskveld videre.