Helgeplaner

I natt setter jeg meg på bussen til Oslo, hvor jeg skal være over helgen og ferie Herman - wohoo! Jeg fikk pakke i ekstra stor koffert for å få plass til alle gavene, og i tillegg til kvalitetstid med Herman gleder jeg meg masse til å spise oreokake, sjekke ut Harald Sohlberg-utstillingen på nasjonalmuseet, dra på Tusenfryd, gå på kino, spise på Døgnvill og treffe familie - både Hermans og min egen. Det står mye på planen for den kommende helgen, med andre ord!

img_0501_copy-2042264-6-1538047240589.jpg

Nå er det riktignok overskyet og jeg holder på å blåse bort, men bildet reflekterer stemningen på innsiden i alle fall, for jeg gleder meg til helgens festligheter. Enten sees vi i Oslo, eller så sees vi neste uke når jeg er tilbake i Halmstad igjen. Eller kanskje vi sees i Fredrikstad, for jeg skal et stopp innom der mandag - tirsdag. Sees gjør vi uansett. Ha en fin helg, enten den starter i dag eller i morgen ✿