Sove sove sove

Nok en partallsuke og nok en mandag.

img_1108_copy-2042264-1-1537186500345.jpg

Jeg bryr meg sånn om disse par- og oddetallene fordi det er sånn jeg holder styr på jobbturnusen min. I dag har jeg fri, og godt er det, for jeg kjenner meg fortsatt ganske sliten. Helgen var merkelig, jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så utmattet. Jeg endte opp med å sove mesteparten av gårsdagen; sove lenge på morgenen, et par timer på ettermiddagen og jaggu sovnet jeg så fort hodet traff puta på kvelden igjen. Ikke at jeg har følt meg særlig søvndeprivert heller, men søvn trenger jeg tydeligvis. Merkelig.

I dag har jeg tatt meg en bitteliten tur ut, og nå kjenner jeg at jeg må ta en lur igjen. Sove, sove, sove. Er det mulig...? Jeg håper i alle fall at all sovingen fører til en ny periode med mye energi. 

Zzzzz......