Litt syting

En sånn dag hvor solen skinner, men man får nyte den bak nedrullede gardiner.

img_1075-2042264-4-1537023108612-n800.jpg

Det er den jævla hodepinen altså. Og trøttheten. Det påvirker sikkert hverandre. Slitsomt er det i alle fall. Og så passer det liksom så dårlig, men når passer det vel egentlig å føle seg shitty? Når jeg tenker etter passer det kanskje best nå hvor jeg har fri fra jobb frem til onsdag. Ser man det, en positiv tanke! *klappe seg selv på skulderen*

Nå skal jeg prøve å holde meg våken slik at jeg kan kose meg med Skal Vi Danse i kveld. Eller kanskje jeg rett og slett skal sove frem til det begynner? Den planen hørtes mer overkommelig ut. Håper dere der ute har en litt bedre lørdag enn den jeg syter meg igjennom, så skal jeg prøve å komme tilbake med en mer oppløftende tone i neste innlegg ✿