Er det mandag?

Nå er det en sånn dag igjen hvor mandagen egentlig føles ut som en fredag, rett og slett fordi jeg har jobbet de siste tre dagene, og har en fridag i vente i morgen. #turnuslivet am I right? Ikke at jeg klager! Det er egentlig ganske deilig å ha fri når alle andre ikke har det. 

Det har dog ikke vært særlig mye sol i dag, selvom bildet viser meg en tidligere septemberdag da det fortsatt var sommertemperatur. Regn regn regn. Det er den tiden på året nå. Men det har også sin sjarm.

Jeg har ikke vært så aktiv med kameraet over helgen, men i morgen tenkte jeg å benytte fridagen ved å ta meg en tur ut i rufseværet som er meldt. Jeg snublet over en nydelig liten fluesopp på snarveien til busstoppet i stad, og jeg håper den overlever natten slik at jeg kan knipse noen fine bilder av den i morgen.

Bildet under er nok et bilde fra en tidligere dag - en sen kveld faktisk. Havet og horisonten er så inmari vakkert, og her kan jeg få nyte den utsikten hvor ofte jeg bare vil, og det i alle slags farger.

img_0936-2042264-5-1536607723455.jpg

Da var tiden inne for å ta kvelden, og forhåpentligvis kan jeg sove ut i morgen, selvom jeg ikke har for høye forhåpninger med tanke på byggearbeidet som holder på rett utafor soveromsvinduet mitt. Jada, jeg har klaga over dette før, og dette blir ikke siste gang, for de skal holde på i hele høst. For å se på det positive ved det: hvis jeg nå blir vekket grytidlig så får jeg vel enda mer ut av dagen ✿