Alt man gjerne skulle ha gjort

img_0386-2042264-1-1536350895983.jpg

Dette er en dag hvor jeg har rukket å både gå tur, gjennomføre en kort yogaøkt og satt av en liten time til å spille gitar.

Jeg har gjort andre saker også, slik som å være hos både skatteverkets servicekontor og banken her i Halmstad, og så har jeg som vanlig de siste to ukene besøkt mormor på sykehuset. Jeg har til og med fått sett en hel film i dag! Det tar jeg meg ikke ofte tid til lenger.

Men jeg nevnte tur, trening og musikk fordi dette er noe jeg gjerne skulle ha tatt meg tid til hver eneste dag. Det er allikevel vanskeligere enn det høres ut som. Optimalt sett skulle jeg vel egentlig ønske at jeg både gikk tur, trente, praktiserte musikk såvel som fotografi og mediterte hver eneste dag, men det eneste jeg faktisk gjør av disse (og har gjort hver dag i 175 dager - stolt!) er å meditere. 

Og godt er det, for ellers hadde jeg kanskje ikke hatt innsikt nok til å forstå at det ikke lønner seg å bli stressa for alt man ikke får gjort som man gjerne skulle ha gjort.

Hvis det gir mening...?

Et stort personlig fokus om dagen er å prøve å akseptere ting som skjer, ting som kommer og går, ting som de er, og å gjøre det beste og meste ut av hva jeg har å deale med akkurat der og da. Det høres kanskje fjernt eller synsete eller kanskje til og med litt pretensiøst ut, men av og til må det da være greit å få være litt fjern, synsete og pretensiøs. 

God kveld og god helg!