Septembersommer og desemberplaner

En solfylt og vindstille septemberdag.

img_0654_copy-2042264-3-1535894954135.jpg

Nå var jo ikke jeg i norden i september i fjor, men jeg fikk høre fra alle her hjemme hvilken regnfull og sur måned det skulle vise seg å bli. September i år skuffer imidlertid ikke, og månedens andre dag har hittils i store deler blitt tilbragt i bikini ute i solstolen på verandaen. Det har også vært så fryktelig vindstille de siste dagene - ikke at jeg klager! Ordentlig lugnt og fredelig er det ute nå, hvilket gjør godt for en stresset kropp og sjel. 

Annet nytt? Nå har årets tradisjonelle førjulsferie blitt bestilt, og turen går denne gangen til Paris! Jeg vet ikke om jeg kan kalle det en tradisjon enda, men dette blir tredje året hvor Herman og jeg tar en liten reise i desember. Først var det Gøteborg, så ulike steder i Japan (ikke en liten reise det der akkurat), og i år Paris. Jeg har aldri vært i Frankrike før, og jeg gleder meg allerede kjempemye! 

img_0092_copy-2042264-3-1535895524246.jpg

Gøteborg desember 2016.

Tilbake til denne flotte septemberdagen: jeg er vel egentlig både klar og forberedt for høsten nå, men jaggu skal jeg nyte det hvis værmeldingen for den kommende uken stemmer og det faktisk blir sol og 20 grader. Nå tenkte jeg å gå en tur før jeg skal prøve meg på en liten Funkygine-treningsøkt, og så får søndagskvelden by på det den vil. God søndag videre til alle der ute ✿