Siste sommerdag

For alt jeg vet kan det komme en ny hetebølge i september, men nå er i alle fall den siste dagen av august her, og årets første høstmåned står for døren. Selvom sommeren gjerne kan vare litt lenger er jeg klar for høsten - en av mine absolutt favorittårstider.

img_0774_copy-2042264-1-1535721065214.jpg

Mormor er fortsatt på sykehuset. I dag er det en uke siden ho ble innlagt, og vi vet enda ikke når ho får komme hjem igjen. Jeg er hos henne noen timer hver dag, det må jo være så fryktelig kjedelig for ho der. Jeg vet jo at det er det, for ho sier det som det er. Vi får bare tenke på hvor heldige vi er som får den hjelpen som trengs, samme hvor kjedelig og lang tid det tar. Mamma kom ned fra Norge i dag, og i kveld skal vi kjøpe med pizza og en flaske god vin og ta med til sykehuset. 

img_0776_copy-2042264-1-1535721064454.jpg

Ellers da...? Jeg må innrømme at jeg føler meg ganske trøtt om dagen. Dette med mormor er jo en liten stressfaktor i seg selv, men så har de også begynt å rive og bygge nytt hus på nabotomta (rett utafor soveromsvinduet mitt), hvor de starter med bråket klokka 7 på morgenen. Stress + lite søvn = ikkje bra. Et jævla munnsår har jeg hatt på midten av underleppa den siste uka også. Nei, nå skal jeg ta en powernap (byggearbeidet er ferdig 16 ♥), sove til meg litt positiv energi og stå opp igjen til en hyggelig pizzakveld på Halmstad sykehus.