Fredagskalas

Det hjalp med en skikkelig power nap dere! Utrolig hva en ekstra time med søvn midt på dagen kan gjøre. Nå er jeg og mamma tilbake fra sykehuset hvor vi hadde verdens koseligste lille fredagskalas. Mormor satt veldig pris på å få spise noe annet enn sykehusmat (ikke at den er så ille altså), og ikke minst et par glass vin og litt mørk sjokolade til dessert. 

img_9940-2042264-1-1535744579257.jpg

Vi hadde også med en walk man og CD'er til henne. Mormor har ikke en mobil det går an å høre musikk på, men nå har vi forsynt henne med et utvalg av hennes favoritt-CD'er som ho kan kose seg med. Ho basically hoppet opp og ned i stolen da ho testet ut walk man-en med en CD av Benny Goodman, haha. 

I dag har vi også fått en del beskjeder om hva som vil skje fremover, og selvom ho kommer til å måtte bli på sykehuset en god stund til, så er det godt å vite at ting kommer til å skje. 

Nå får september bare komme med det han har å by på. Eller er september kanskje en "ho"? Jaja, jeg håper virkelig å få tatt med meg både kamera og drone ut snart,  for nå begynner det å klø i film-fingrene.