Sånn det er

Før helgen, på fredag - altså dagen etter jeg dro til Oslo -, ble mormor innlagt på sykehus. Det var under legetimen hennes at de oppdaget en puls på 27 (!!!), og ho ble derfor rullet rett opp på kardiologisk avdeling hvor ho har vært frem til i dag, og fortsatt må være en stund fremover. Tidligere i sommer fikk ho påvist hjertesvikt, men det er tydeligvis noe mer på gang. Det neste som står på planen er en MR-undersøkelse som tidligst vil finne sted på fredag, før det eventuelt blir å operere inn en pacemaker. 

Foreløpig føles det trygt og som om ting er både under kontroll og kommer til å gå bra, men det er allikevel litt skummelt og stressende så lenge mormor fortsatt er på sykehuset. Jeg besøkte henne i dag etter jobb (jeg har ikke hatt mulighet før i dag ettersom jeg har vært bortreist), og kommer til å dra innom hver dag hvis jeg har mulighet. Det er bare oss to her i denne byen, og huset føles så fryktelig tomt uten henne. Heldigvis kommer mamma ned til helga, noe som blir koselig for både mormor og meg. 

img_0768-2042264-4-1533736728425-n800.jpg

Dagens "iskalde" 13 grader, vind og regn har heller ikke vært særlig oppløftende, men hei, akkurat nå er det sånn det er. Og hva annet kan man da gjøre enn å bare puste seg videre i hverdagen og uka.