Langhelg i Oslo

De siste dagene tilbragt i Oslo har gått fort! Jeg ankom på torsdag ettermiddag, og den kvelden gikk til vennebesøk. På fredagen gikk jeg og Herman til sentrum hvor jeg endelig fikk fylt på Lush-lageret mitt, og på kvelden var vi på kino og så De Utrolige 2. Den var helt ålreit - ikke like bra som den første filmen, men sånn blir det vel som regel..? Og i går kveld (etter en digg burgermiddag på Døgnvill) var Herman, mamma og jeg og så The Book of Mormon på Det Norske Teatret. 

img_0493-2042264-2-1535309573826.jpg

Den var ganske bra, men nynorsken tok vekk litt av moroa spør du meg. Jeg har sett den på engelsk i London for noen år tilbake, og det er liksom visse ting som ikke funker like bra på nynorsk. Alle skuespillerne får imidlertid 6 i terningskast, for fy så flinke de var! Jeg hadde gjerne sett den igjen, for de gjorde det verdt det.

Nå er jeg tilbake i Halmstad igjen etter en tråkig og stressende reise. Visse mennesker egner seg ikke som bussjåfører, bare for å ha sagt det... Jaja! Nå er jeg trygt hjemme, og uka som venter med morgendagen vil by på en masse nye utfordringer. Mer om det senere...