Post!

I dag fikk jeg mitt første brev her i Sverige!

img_0611-2042264-4-1534845797442.jpg

Jeg har nå fått svensk personnummer og blitt 'folkbokförd' her i Sverige, som vil si at det har blitt registrert at jeg har flyttet hit. Stas! Når jeg søkte om personnummer sa de at det i alle fall ville ta noen uker, men nå er det nøyaktig én uke siden jeg søkte, og her er det altså. Det passer forsåvidt veldig bra ettersom jeg begynte i ny jobb i går, og ikke hadde mulighet til å søke om skattekort før jeg hadde svensk personnummer. Så nå er den søknaden også sendt!

Det er mye som skal fikses og ordnes når man flytter utenlands altså, men sammenliknet med alt styret jeg måtte igjennom da jeg flyttet til Sør-Korea i fjor er dette en dans på roser, bare så det er sagt. Og i ettertid setter man alltid pris på erfaringen man sitter igjen med. 

img_0627_copy-2042264-4-1534863498034.jpg

Ellers har jeg nytt av det fine været i dag, både med en treningsøkt i det fri og et par avslappende timer i sola på verandaen. Lufta har begynt å bli ganske kjølig, men det går fortsatt an å gå relativt lettkledd uten å fryse så lenge sola er oppe. Vi får se hvor lenge det varer. I overimorgen reiser jeg til Oslo over helga, og jeg lurer på om det er kjøligere der med tanke på at det ligger noe lenger nord. I følge yr.no skal det ikke bli så aller verst, så da får jeg tro på det.