Litt uflaks

Denne tirsdagen har bydd på både sol, regn, stress og ro. Etter noen timer i sentrum for å fikse med diverse stressende saker (og en hyggelig lunsj med pappa riktignok) har ettermiddagen og kvelden blitt tilbragt på hjemmebane. Vi tok oss, til tross for ikke-optimalt strandvær, en tur ned til stranden for å kjenne på vannet. 

img_0262_2-2042264-4-1534278982901.jpg

Det var kjøligere i lufta enn i vannet, men ikke direkte varmt i vannet av den grunn, hehe. Deilig med et bad uansett, selvom det ble et veldig kjapt et. Og pappa storkoste seg:

Da kvelden kom gikk vi en lang tur - og kameraet var selvfølgelig med. Men.... Jeg klarte å slette halvparten av bildene vi tok, noe jeg oppdaget da vi kom hjem igjen. Aaaarrggghhh! Masse fine bilder, rett i søpla! Er det mulig... Jeg vet ikke hva jeg har klart å komme bort i på kameraet, men gud forby at det skjer igjen. Nå som jeg vet at det går an å gjøre den feilen skal jeg være ekstra forsiktig fremover med hvor og hva jeg trykker på. Det ble heldigvis spart noen bilder...

img_0321-2042264-4-1534278981295.jpg
created by dji camera

Og så hadde jeg med drona! Selvom jeg dret meg litt ut her også, da jeg hadde klart å ta med to halvtomme batterier. Klapp klapp.... Nå skal det bli godt å sove litt kjenner jeg. Det har uansett vært en ganske ålreit tirsdag, til tross for litt uflaks her og der.