Nok en høst i utlandet

Selvom denne høsten ikke skal tilbringes like langt vekk fra moderlandet som fjortårets, så har jeg nå kjørt med flyttelass over svenskegrensa og ankommet Halmstad. Her skal jeg bo hos mormor på ubestemt tid, i byen, boligfeltet og huset jeg elsker (med den beste mormoren som finnes såklart). 

Det var strålende vær da pappa og jeg kjørte fra Fredrikstad i dag tidlig. En halvtime etter Gøteborg kom imidlertid regnet. Vi ankom altså et grått og vått Halmstad tidlig ettermiddag.

img_0066_1-2042264-6-1534189443331.jpg

Når jeg sitter her og teller går det opp for meg at dette blir syvende gang jeg flytter på fem år. Ikke verst! Her i Halmstad venter en høst hvor jeg skal nyte av kvalitetstid med mormor, forhåpentligvis jobbe litt (jeg skal faktisk på et jobbintervju i morgen, ønsk meg lykke til!) og få tid til å være mitt kreative meg. 

Bilen var fullpakket da vi kjørte nedover i dag morges. Rommet mitt ser altså ut som et resultat av 3. verdenskrig for øyeblikket, men gi meg et par dager så har jeg nok funnet et system til mesteparten av saker og ting. Jeg så meg nødt til å ta et avbrekk fra oppakkingen ved å knyte løpeskoene og få svettet ut litt.

Som sagt ble jeg kjørt ned av snille pappa, som skal være her frem til onsdag før han returnerer til Norge. Etter min lille løpetur ville pappa ut å gå litt, så da bare beholdt jeg skoene på og fikk meg litt ekstra med frisk luft. 

Nå er jeg mer eller mindre dødstrøtt. Jeg får vel orke å rydde bort alt jeg la på senga som første og beste oppholdsplass for bagasje, ellers blir det ikke mye søvn, hehe... Ønsker alle en god uke videre!