Sensommermorgen

Denne søndagsmorgenen ringte alarmen 05:45 for å minne meg på at siste dag på jobb stod for tur. Jeg trakk dyna tett om meg et ekstra par minutter før jeg trippet ut på badet, for det var kaldt i rommet. Da jeg omsider dro vekk gardinene ble jeg møtt av en lekker morgendis som lå over boligfeltet.

Gradestokken viste bare 12 grader, brrr! Jeg fikk til og med nesten litt følelsen av høst. For en pingle jeg har blitt med denne deilige varmen som har vært nå i flere måneder, haha. Er ikke dette egentlig sånn en typisk sensommermorgen skal være her i Norge? Selvom det er vel kanskje ikke sensommer riktig enda...?

Denne stranda skal jeg iallefall gå meg en tur på i morgen, for i morgen er dagen jeg flytter nedover mot Halmstad. Der kan det få være hvilket vær som helst, og idyllen vil fortsatt vedvare. Vi får se hvor lenge jeg tenker det når jeg først har bodd der en stund, hehe. Hvilket igjen minner meg på at jeg skal flytte i morgen har ca. 90% igjen å pakke. Shit. Det får bli en lang søndagskveld, dere!