Nytt kamera!

Si hei til min nye baby!

Slik jeg nevnte for noen innlegg siden, så har kameraet jeg har knipset med de siste 9 årene begynt å gå sine siste dager i møte. Derfor så jeg meg nødt til å spane etter en erstatter. 

img_0812-2042264-5-1534080538321.jpg
img_0813-2042264-5-1534080564209.jpg

Mine "must" i et nytt kamera var, sånn bortsett fra at det kan ta bra bilder selvfølgelig, at det kan filme i 60fps, har flipskjerm og mulighet for å feste på mikrofon. Det måtte også passe med de tre objektivene mine, derfor kunne jeg ikke kjøpe full-frame denne gangen, selvom det i utgangspunktet var et alternativ. Så da endte jeg opp med et Canon EOS 80D.

Når det er sagt så kjøpte jeg riktignok med et objektiv også. Jeg hadde et budsjett som kamerahuset i seg selv var godt innenfor, men så er jeg så heldig å ha en svigermor med en jobb innen bransjen, og med den jobben følger fordelen med rabatter. Og så må vi ikke glemme at det er snakk om verdens beste svigermor her, så da fikk jeg også lov å nyte litt av den fordelen. Så da kamerahuset ble veldig godt innenfor budsjettet så jeg meg ut et nytt objektiv som også ble innenfor budjsettets grenser. Spare penger, hva er det liksom.. Hehe, neida, men når jeg først var innstilt på å invistere en del i nytt utstyr kunne jeg like godt kjøre på. Jeg savnet uansett et bra objektiv å kunne zoome med, hvor millimeterne var ålreit i begge ytterpunkter. Så da har jeg det på utstyrslista også! Uendelig med takk til svigermor ♥

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Nå gleder jeg meg til å teste ut min nye baby, både på bilder og på film. Jeg har min lille Canon Powershot G7x Mark II som jeg har filmet med til youtube hittil, men er gira over å ha et DSLR å kunne filme med også! Det gikk forsåvidt med den gamle speilrefleksen min (Canon 500D), men ikke i særlig bra kvalitet (det var derfor jeg investerte i Powershot-kameraet i 2016). Nå føler jeg meg godt rusta for både foto og film, og er klar for en høst med mye av akkurat det!