Litt sånn kaos

Meg når jeg må sykle i en motvind på 12m/s til jobb en fredag ettermiddag:

Fredag igjen! Og jobbhelg igjen. Nå har jeg vært og hentet en spennende pakke (mulig den inneholder mitt nye kamera, hihi), og sagt farvel til Herman som jeg ikke får truffet igjen før om et par uker. Ja forresten, jeg flytter til Sverige på mandag, har jeg nevnt det i det hele tatt? Jeg tenker at jeg skriver mer om det når jeg er der. 

I tillegg til jobb denne helgen befinner jeg meg atter en gang midt i et flyttekaos. Jeg skal ikke ha med noen møbler denne gangen, men alt av personlige eiendeler og dippedutter og klær skal jo ned i esker og kofferter og der det får plass. Jeg føler at dagens fryktelige vind matcher kaoset inni hodet mitt for øyeblikket.

Flyttestress got me like...:

Men jeg skal vel egentlig ikke klage! Jeg har sånn noenlunde kontroll - slik jeg alltid har vel og merke #kontrollfreak - og dette er barnemat sammenliknet med fjorårets flytting til Sør-Korea. Det virker bare litt ekstra stress når man står midt oppe i det, men om ikke lenge faller nok alt på plass igjen. God helg alle sammen, enten du jobber slik som meg eller skal nyte den fri ✿