En trist beskjed

Så var denne dagen over! Fredagens store begivenhet var at Chantel fikk mer blekk på kroppen.

Ho tok den hos Ida Abotnes (abotnesida på instagram) på Blekkverket her i Fredrikstad, og triveligere dame skal du lete lenge etter. Chantel ble kjempefornøyd, og det forstår jeg, for tattoveringen ble nydelig. Den var etter hennes eget design, og Ida synes det var  gøy å gjøre den. Vi får prøve å ta noen skikkelige bilder av den i morgen.

Etter to og en halv time hos Blekkverket spiste vi først en skikkelig sushimiddag og så tok vi en McFlurry på selveste McDonalds. Vi skeier liksom alltid ut når vi er sammen... Kanskje greit vi ikke treffes mer enn vi gjør, haha.. (♥)

Apropos å ta bilder i morgen. Jeg så meg nødt til å stikke innom Japan Photo i dag for å stille noen spørsmål rundt det faktum at speilrefleksen min har begynt å tulle litt. Lukkeren fryser, slik at det ikke kommer inn noe lys. Den hyggelig damen bak disken lurte på om det var et gammelt kamera, noe jeg sa at det var - jeg har hatt den siden 2009, og da informerte hun meg om at et kamera har en gitt "levetid" på så og så mange bilder før det rett og slett lider av slitasje. Kameraet mitt er altså døende 💔 Og jeg som allerede har kjøpt meg drone og måtte tidligere i vår investere i ny telefon. 2018 kommer til å bli mitt dyreste år på lenge... For ny speilrefleks må jeg ha! Så nå driver jeg å gjør research på hvilket kamerahus (eventuelt med objektiv) som skal bli min nye baby.