Takk for denne gang, Oslo

Når man jobber helg så får man egentlig ikke den mandagsfølelsen, så det tok litt tid før jeg innså nå mot kvelden at det faktisk er mandag og starten på en ny uke. Velkommen skal du være, uke 27!

I dag har jeg vært noen timer inne i Oslo og hjulpet Herman med å flytte over i sin nye leilighet. Parboligen vår er bare vår i et par dager til, før det kapittelet får sitt siste punktum. Det var vel litt vemodig å se leiligheten så tom, men vi får ikke glemme alle de fine minnene vi sitter igjen med derfra. Nå som jeg er ferdig med studiene i Oslo skal jeg ikke bo der det kommende året, og derfor måtte vi si opp boligen vår. Herman overtok i dag sin nye, egne og mindre leilighet, en slik jeg bodde i mitt første år i Oslo, faktisk! Det var så nostalgisk å se singel-leiligheten hans på studentbyen som nesten var prikk lik den jeg bodde i. Vi kommer nok til å få mange fine stunder der de gangene jeg er på besøk i Oslo, akkurat som de vi hadde i min lille bolig det første året jeg bodde der før Herman flyttet inn. 

img_1285-2042264-1-1530554335947.jpg

En ny plan for uka, utenom jobb, Tusenfryd og ut på hytta til søndagen, er å endelig få startet på fotoalbumet fra høsten vår i Asia. Jeg har laget fotoalbum fra hvert år de siste syv årene, og tenkte at månedene vi tilbrakte i Asia fortjener sitt eget album, rett og slett fordi jeg tok så utrolig mange bilder der. Og så var det jo et eventyr litt utenom det vanlige, vi besøkte tross alt 4 ulike og unike land. Gleder meg til å endelig få alt ned i album!