For en avslutning

Jeg vet ikke hva det har vært med dette semesteret, om det er at jeg har begynt å meditere, at ting har endret seg etter Sør-Korea, eller om IQ-en min har steget (I wish...), men nå sitter jeg altså med to A-er i standpunkt på de to fagene jeg har tatt.

Hæ?!

Det er stort for lille meg altså... Nå har jeg jo jobbet hardt og jevnt hele semesteret, men strevet mitt pleier som regel ikke å gi  bra resultater. Det ene emnet var til og med et emne jeg tok for andre gang fordi det var så vanskelig at jeg måtte droppe det i fjor vår. Og så var det bacheloroppgaven da. Ææææ. Nå er jeg stolt! Jeg må gi litt av æren til kjæresten min som hjalp meg med komposisjonsemnet (det vanskelige...) og mammaen min, som var 110% engasjert i bacheloroppgaven min, og jeg vet at de er glade og stolte også nå. Kanskje det er det som har vært forskjellen dette semesteret, all ekstra hjelp og support? 

 kan jeg uansett virkelig nyte vel overstått bachelorgrad og sommer og fri!

img_8150-2042264-2-1529322427589.jpg

Gammelt bilde, men basically meg når jeg så resultatene.