Uken, dagen og det som kommer

Denne uka har jaggu vært aktiv.. Tror ikke det har gått en eneste dag hvor jeg har gått under 15 000 skritt, og mandag til torsdag målte skrittelleren på pulsklokka mi over 20 000 skritt daglig! Sånn er det når man jobber med å flytte lokaler. Nå er imidlertid den jobben ferdig, og en uke med skikkelig ferie venter fra og med i morgen. Dagens treningsøkt ble en tur i marka med fattern. 

img_9374-2042264-4-1529165664977.jpg

Vi prøvde å få et typisk hoppebilde, men så valgte kameraet å knipse i det jeg landet istedenfor. Jaja, det blir jo bilder av det også.

I morgen reiser jeg nedover til mormor i Halmstad hvor jeg skal være i ca. 4 dager, før neste helg byr på en tur til fjells. Førstkommende mandag kommer også resultatet på bacheloroppgaven, og både jeg og mamma (som hjalp meg gjennom hele prosessen) er veldig spente. Når den karakteren er gitt, som forhåpentligvis blir en ståkarakter, er jeg offisielt ferdig med bachelorgraden min i musikkvitenskap. Inntil da ønsker jeg alle en god helg videre, så sees vi i Halmstad!