Søndagsnytt

Da var bussbillett ned til Halmstad neste søndag bestilt! Det var ingen planlagt tur i utgangspunktet, men jeg syns det ble litt lenge å vente til slutten av juli, hvor den planlagte turen ned befinner seg. Dessuten har jeg fri hele den uken, og jeg vet om en viss mormor som blir  glad av å få besøk. Nå er det typisk nok meldt pissmye regn og vind dagen etter jeg ankommer, men men. Det finnes mye koselig å gjøre til tross for dårlig vær. I følge mormor er det virkelig behov for en skikkelig regnbyge der nede, så da unner jeg den tørre plenen hennes det med glede.

img_2129-2042264-5-1528654104579.jpg

Fra Halmstad i fjor sommer.

Det blir visst en del jobb på meg den kommende uka også, da det fortsatt er behov for hjelp på jobben til veninna mi. Det blir fortsatt nok jobbfrie uker i løpet av sommeren, så jeg setter pris på det lille lønna arbeidet jeg får gjort, samtidig som jeg gleder meg til alle fridagene jeg har i vente.