Aktive dager

Og jeg som bekymret meg for for mye fri i sommer...

img_0095-2042264-5-1528490171294.jpg

På tirsdag flyttet jeg fra Oslo for godt for denne gang, etter endt bachelorgrad. Sommeren tilbringes i hus med ho mor i Fredrikstad, hvor jeg jobber i sommer, men ikke starter før i slutten av juni. Derfor så jeg for meg å få mye fri resten av måneden, men den gang ei! Onsdag morgen fikk jeg forespørsel av ei veninne om jeg kunne hjelpe til på jobben hennes som holder på å flytte lokaler, og jeg sier da ikke nei til litt ekstra jobb. Så fort gjort var det å være opptatt både denne uka og deler av neste.

Og guri hvor slitsomt det er å flytte lokaler... Det er snakk om en skobutikk hvor hundre, om ikke tusenvis av sko skal pakkes ned, fraktes og pakkes opp igjen. Det verker i muskler jeg ikke var klar over at jeg hadde! I går viste aktivitetsmåleren min på pulsklokka at jeg hadde fullført over 200% av dagens aktivitetsmål i løpet av bare 5 timer på jobb. Med en liten løpeøkt på ettermiddagen kom jeg meg opp og over 300%, hvilket er det høyeste jeg har målt hittil tror jeg. 

img_0092-2042264-5-1528490277542.jpg

Jeg prøver å vedlikeholde den vanlige treningsrutinen min til tross for tungt arbeid disse dagene, så noen korte økter med enten løping, styrke eller yoga blir presset inn når det finnes tid. I dag har jeg dog hatt fullstendig fri og bare vært med typen, shoppet litt, spist sommerens første softis og vært på kino. I morgen blir det opp og hopp på jobb igjen klokka 8. Jeg hadde liksom planlagt å få pakket opp klær og diverse greier de første dagene her i Fredrikstad for å falle litt på plass i huset, men det har bare fått vente enn så lenge. Kanskje søndag blir dagen, hehe...