3 år fullført

Da var bacheloroppgaven levert, og 3 år med studier i Oslo er herved fullført! Jeg sitter nå (forhåpentligvis, jeg må jo få resultatetene på dette semesterets eksamner før jeg er 100 % sikker) med en bachelorgrad i musikkvitenskap, og er mer arbeidsledig enn noen gang! Hehe... 

Nå starter virkelig sommeren, og det med et pang, for jeg har resten av mai og ca. hele juni fullstendig fri før sommerjobben starter i overgangen til juli. Hva jeg skal fylle dagene med får jeg ta etterhvert som de kommer. Denne uken skal jeg iallefall feire fullført bachelor med god mat, god film og gode venner i morgen, ta en kjapp tur/retur til Kiel med Color Line fra onsdag til fredag og til helgen feire pappa som fylte år i går. 

God mandag og god uke videre!

img_9977-2042264-3-1527404261248.jpg