I sommer skal jeg...

Okei, én uke igjen til innlevering av bacheloroppgave og slutten på bachelorgraden. Én uke igjen til jeg ikke er student lenger. Én uke til sommerferien starter. Og denne sommeren byr forløpig på mye fri. Det er riktignok både på godt og vondt, da jeg gjerne skulle ha hatt litt fler vakter i sommerjobben fordi jeg trenger pengene, men samtidig så utrolig deilig å faktisk ha flere uker hvor jeg har helt fri. Tror jeg da ihvertfall...? Kanskje det blir helt miserabelt og så kjedelig at jeg stryker med, men jeg ser iallefall for meg at det blir litt deilig. Det er uansett et par ting jeg allerde ser veldig frem imot med fridagene jeg har i vente. Og det er som følgende...

img_1159-2042264-2-1523695933791-n800.jpg

♦ Treningsøkter uten bekymring! Spesielt i det siste, med hjemmeeksamen og innspurt på bacheloroppgaven, så har jeg kjent de gangene jeg har vært på trening at jeg må stresse litt, at jeg ikke har hatt så god tid fordi jeg må skynde meg hjem og fortsette med skrivingen. Det går som regel mellom 2-3 timer fra jeg går ut døra hjemme til jeg går inn samme dør igjen, og det er verdifulle timer når man har mye annet å rekke å gjøre i løpet av én dag. Det handler selvfølgelig til en viss grad om prioriteringer, og jeg har jo prioritert trening opplagt nok, men jeg gleder meg til å kunne sette av den tiden uten å føle at jeg bruker verdifull studietid. 

skjermbilde_2017_08_14_kl-2042264-6-1526838765927.jpg

♦ Være ute! Dette er forsåvidt et mål for sommeren også, for det å være ute og på tur er noe jeg ikke er ofte nok, imotsetning til treningen. Jeg skal bo hos mamma mesteparten av sommeren, og der er det bare noen minutter å gå før man er blant trær og skog. I sommer ønsker jeg altså å bruke mer av tiden jeg vanligvis bruker på å slappe av hjemme, på å slappe av ute. Dra opp i marka, finne meg et rolig sted og bare være der noen timer. 

img_7820-2042264-11-1497968817576-n800.jpg

♦ Lese! Noe annet enn pensum, hehe. Dette er bøkene jeg satt meg som mål for sommeren i fjor, og jeg leste alle utenom The Girl With All The Gifts. Det blir boken jeg starter denne sommeren med, og ellers har jeg en fin håndfull med andre bøker på lista mi. Jeg får sørge for å ta de med når jeg skal ut, hehe. 

img_2129-2042264-6-1526839592920.jpg

♦ Bare ha fri. Ja, jeg er litt stresset over hvor mye fri jeg kommer til å ha, men samtidig gleder jeg meg også. For uten fri får jeg vel ikke tatt meg tid til noe av det jeg allerede har nevnt?