Dagen før dagen

Og de siste timene med sommervær...?

img_1278-2042264-5-1526499270632.jpg

Da dette bildet ble tatt på toppen av operataket med både Stena Line og AIDAbella så pent i bakgrunn viste gradestokken fortsatt 28 grader og jeg smeltet til tross for shorts og crop top. En drøy time senere hadde skyene inntatt Oslo og jeg holdt på å blåse bort da jeg slet meg opp langs Akerselva mot Bjølsen. Jeg har sett at værmeldingen ikke har tydet på like strålende vær i morgen, men så lenge vi unngår nedbør og alt for sterk vind burde dagen bli bra, right? Og temperaturen stiger igjen fra helgen av, så denne plutselige voldsomme og noe kjølige vinden er vel bare en liten humørsvigning. La oss håpe det iallefall!

Morgendagens feiring skal bli tilbrakt her i Oslo. Det blir å dra ned til sentrum for å se på barnetoget hvor de to yngste søskenbarna til Herman deltar, før vi skal til Birkelunden og se på en venn av Herman synge. Jeg har lenge hatt planer om (og gleder meg veldig) til å kjøpe is, slik jeg gjerne gjør på 17. mai. Det høres kanskje rart ut å være så hyped over, men med et stramt matbudsjett har jeg nøye planlagt å gjøre plass til denne isen i morgen, hehe. #studentlivet og en smule #prioriteringer.

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende 17. mai!