Nest siste innspurt

I dag starter den eneste eksamenen jeg har i år, en 8 dagers hjemmeeksamen i satslære (komposisjon). Nå nærmer det seg virkelig slutten på semesteret, bachelorgraden og studietilværelsen. Etter denne eksamenen er det kun 2 uker igjen til innlevering av selve bacheloroppgaven, og når den er levert er alt ferdig. Wohooo! 

Når jeg sier slutten på studietilværelsen, så mener jeg kun for denne gang altså. Det blir nok å kaste seg ut i nye studier etter et hvileår fra alt som har med skole å gjøre. Jeg skal ihvertfall ikke ut i noe arbeidsliv med den graden jeg fullfører nå, så hva jeg velger å studere videre blir et mysterium jeg skal prøve å løse innen neste vår og søkeperiode. 

Ellers har jo våren kommet for fullt her i Oslo, så det blir vel å prøve å nyte av finværet samtidig som jeg jobber med det som trengs å jobbes med for å komme i mål. 

img_6838-2042264-5-1525688977545.jpg