En regnfull start på mai

img_9025-2042264-1-1525207214865.jpg

Da vi kjørte fra Halmstad i går tidlig ettermiddag var vinden og luften så varm at det nesten føltes som sommer. Så kom vi hjem og det gjorde regnet også. Kaldt og bløtt beskriver vel årets første maidag! 

I løpet av formiddagens regnfrie timer tok jeg meg dog en liten tur ut. Skog lukter liksom litt ekstra godt når alt har vært dynket i regn. Føler jeg har skrevet flere ganger om hvordan ting lukter i det siste... Jaja, lukt kan være veldig koselig det, så hvorfor ikke. 

I skrivende stund er jeg tilbake i Oslo. Bussen tok meg hit nå i kveld etter en koselig formiddag hos mor og en like koselig ettermiddag hos svigermor. Nå blir det intens skriving på bacheloroppgaven i 3 dager før jeg igjen skal en kjapp tur til Østfold over helgen. Så håper jeg at mai måned i år kan vise seg å bli like fin som mai måned i fjor, og at varmen og våren kommer tilbake igjen snarest.