Siden sist

Jeg mistenker at det nå finnes flere innlegg på denne bloggen med samme overskrift, men sånn går det når jeg lar det gå så lang tid imellom oppdateringer!

img_8715-2042264-2-1523695934149.jpg

Siden sist har vi iallefall tatt farvel med lille Loke. Det var  stas å passe han i påsken! Det var nå ikke et dramatisk "farvel", for han befinner seg bare 20 minutter unna, og vi treffer vennerparet som eier han støtt og stadig.

Bilde: google.com

Denne uken har jeg vært på kino hele 2 ganger, hvor jeg på onsdag så Ready Player One og i går så The Shape of Water. Ready Player One ble sett på den nye IMAX-kinoen på Storo, og selvom det var ganske så dyrt, så var det en kul opplevelse. Det var ihvertfall den beste 3D-opplevelsen min så langt. Selve filmen var også relativt kul. Jeg har aldri vært en person som gamer, men nøt allikevel av storyen, karakterene og alt det visuelle. The Shape of Water var også en spennende film. Litt snål kanskje, men fortsatt interessant og fin. Stilen på filmen var veldig flott gjennomført, og karakterene var herlige på sine egne måter.

img_1159-2042264-2-1523695933791.jpg

Ellers går hverdagen i det samme, altså for det meste arbeid med skole og trening. Jeg fikk en lekker pulsklokke i bursdagsgave, og det er veldig gøy å følge med på den daglige aktiviteten på en helt ny måte! For det første kan jeg jo nå måle hvor høy puls jeg faktisk får de gangene jeg trener i intervaller (spinning og løping) og også annen trening, hvilket gjør at jeg kan pushe meg litt ekstra føler jeg. Og så er det enklere å se hvor mange skritt jeg har gått i løpet av dagen, hvor mange kalorier som er forbrent, høyeste og laveste puls generelt, og også dette med at den måler søvnkvaliteten min. Det er interessant å se at jeg faktisk er en såkalt 'light sleeper', da klokka registrerer at søvnen min blir avbrutt alt i fra 30-60 ganger i løpet av en natt. Så selvom jeg sover nok timer, så er det ikke nødvendigvis bra og dyp søvn de timene, hehe. 

img_7542-2042264-2-1523695933862.jpg

Nå er det endelig blitt vår her i Oslo. I går satt jeg ute på restaurant, riktignok ikledd varme klær, men fortsatt ute. Sola skinner om dagen, snøen har snart forsvunnet fra gatene, og temperaturen bikker over 10+ utover dagen. Deilig! Bildet over ble tatt i mai i fjor, men det minner meg på at selvom trærne fortsatt er bare nå, så er det bare en snau måned til de blir grønne og frodige.Jippii!

God lørdag!