Fullmåneyoga

Yes, i dag var jeg på fullmåneyoga / gong bath, og det var like snålt som det høres ut som. Mens jeg lå der på gulvet i en times tid drev instruktøren og fremkalte lyder fra gonger og syngeboller og hvem vet hva mer, mens lydbølgene slo inn over meg. Det blei ganske intenst! Nå er jo jeg ganske åpen og mottakelig for slike "åndelig" saker eller hva man skal kalle det, så jeg må jo innrømme at jeg syns det var ganske spennende. Og hva det gjelder lyd og musikk så var dette en opplevelse jeg ikke har vært med om før. Det oppstår sterke vibrasjoner og lydbølger fra disse instrumentene, så det liksom ringer i hele hodet og kroppen. En påskeaften litt utenom det vanlige, kan du si.

img_8699-2042264-5-1522525157459.jpg

Jeg fikk endelig Loke til å samarbeide om noen påskebilder, hihi. Eller, et bilde med både katt og noe påskete på ihvertfall... Resten av påskeaftenen har gått til en skikkelig deilig spinnøkt, litt jobbing med bacheloroppgaven, en dritgod lammestek og en enda mer dritgod dessert (suksessterte ♥). Nå er jeg ganske utkjørt, og gleder meg til å slokne i en stor og myk seng. Håper alle har hatt en like fin og interessant påskeaften som det jeg har hatt! Og, nå som det er fullmåne og en ny månefase setter igang, husk å legge fortidens nag fra deg og se fremover. Det sa ihvertfall yogainstruktøren at var lurt, og jeg må jo si meg enig i det.