Et døgn i Drammen

I helgen tok jeg en aldri så liten tur til Drammen for å besøke fineste Chantel. Der blei det bittelitt shopping, lørdagstaco etterfulgt av matkoma, skrekkfilm og den vanlige dosen med goofing. Vi sovnet faktisk ikke på sofaen denne gangen - ikke verst.

img_8977-2042264-4-1521451944667.jpg

Filmen vi så er den nå om dagen mye omtalte skrekkfilmen Veronica. Vi ville se den da vi liker gode skrekkfilmer og hadde lest at denne har blitt omtalt som en av de skumleste filmene noen gang, og at folk ikke hadde klart å se hele fordi den var for ekkel. Jeg har en sånn tanke om at de som sier sånt er de som vanligvis ikke ser på den typen filmer, og derfor blir veldig skremt og tenker at det da er en bra skrekkfilm...? Den var sånn ca. som alle andre overnaturlig-demonbesittelses-filmer. 

img_8931-2042264-4-1521451718402.jpg

Ellers må jeg nevne at jeg i går, hjemme i Oslo igjen, var og så Harry Potter og Mysteriekammeret med live soundtrack, altså et live orkester som spilte alt av musikken. Woooooop! Det var kult og så spennende! Og ganske underholdende på et nytt nivå ettersom alle i salen heiet og buet på karakterer og handlinger de likte og mislikte, samt gav enorm applaus da Dobby blæsta Malfoy i slutten av filmen. En kjempekul opplevelse, og jeg håper å kunne se film 3 neste år på samme måte.

img_8938-2042264-4-1521452061102.jpg

Nå er det mandag igjen, og påske nærmer seg. Jeg teller ned med iver fordi jeg i påskeuka skal passe en liten kattepus for noen venner av meg, og det gleder jeg meg noe voldsomt til! Da skal jeg love det blir kattebilder her på bloggen.