Midt i natten

I går kveld 22:15 gikk bussen fra Oslo sentrum, rundt halv fire i natt ankom den Halmstad her i Sverige, og endelig fikk jeg se mormor igjen for første gang siden august. Jeii ♥ Nå blir det 4 dager her i Halmstad før Oslo og hverdagen kaller igjen. 4 dager med familie, god mat og bare det  å være på mitt favorittsted her på jorden.

Til tross for mye regn og overskyet himmel så tittet supermånen frem i ny og ne på veien ned i natt. Nydelig...

img_8494-2042264-11-1517480158289-n800.jpg

Det går i familien å ha en fascinasjon for månen altså. Mormor går ut så og si hver kveld og titter etter den, og hver gang månen viser seg å være litt ekstra fin får jeg som regel en sms fra mamma som sier at jeg må ut og se. En vakker diamant på himmelen, det er den virkelig.

I dag er himmelen tett av skyer, vinden river i trærne og jeg sitter godt pakket inn i kosebukse, varm genser og ullsokker. Det er bare torsdag, men jeg har tatt en tidlig helg denne uken.