Tilbake i Norge

Flyreisen(e) hjem fra Japan gikk smertefritt. Igen tyfon og kanselleringer denne gangen, nei! Det var dog en lang reise, men etter ca. 40 timer satt jeg hjemme hos mamma og spiste et rundstykke med brunost og nøt et glass deilig, norsk melk. Aaahhh...

Dagen har gått i å rydde opp i kofferten, pakke opp alle pakkene jeg hadde bestilt hit mens jeg bodde i Seoul, treffe litt familie, og å trene en skikkelig treningsøkt. Det var deilig det. Man kan få gjort mye utenom et treningssenter, men det er digg å ha et senter å dra til, det må jeg innrømme. 

img_0873-2042264-8-1515276464028.jpg

Den kommende uken blir vel lik dagen i dag, bare at istedenfor å rydde opp i kofferten så blir det å pakke ut hele leiligheten i Oslo. Joda, jeg er tilbake i Norge, men ikke ordentlig hjemme før jeg har flyttet inn til Oslo igjen, som først blir til uka. Det gleder jeg meg til!