Siste dag

I dag er/var vår siste hele dag i Japan! I dag tok vi også farvel med Tokyo, og sitter nå på et hotell nær Narita flyplass hvor vi reiser fra imorgen ettermiddag.

img_8179-2042264-11-1514974000412.jpg

For første gang på tja... For første gang siden vi kom til Tokyo gikk vi i dag ut før kl. 12, rett og slett fordi check out på hotellet var kl. 10. Det gav oss jo noen timer til å sjekke ut et par siste steder i byen, og vi dro først til et akvarium (der bildene ble tatt) og så til et musikkbutikk-strøk, hvor jeg kjøpte min egen lille otamotone! Du vet... det lille irriterende instrumentet Herman har spilt på i de 2 siste youtube-videoene mine... Men - det er ikke  irriterende når man spiller på det selv, så derfor måtte jeg kjøpe min egen. Jeg misunner ikke naboene våre hjemme i Oslo om en ukes tid, though...

Som sagt, siste dag i Japan! Og Asia. Etter 4 og en halv måned skal jeg vekk fra spisepinne- og squattedo-lendene og hjem til introverte, stille og rolige Norge. Jeg vet at jeg kommer til å reise tilbake hit ved en eller annen anledning senere i livet (iallefall Japan!), men nå skal det bli godt med litt norsk kultur igjen.