Typisk

Hvorfor er det sånn at den ene dagen man endelig kan sove lenge, så våkner man mens klokka enda viser 06-ettellerannet? Det er vel bare typisk..

img_6124-2042264-12-1512685555817.jpg

Det er fredag morgen her i Seoul, og nest siste skoleuke er snart over. Fredags-timene holder på fra 14-17, så jeg får fylle morgen-timene med arbeid før universitetet kaller. Er ganske så lei nå, men som sagt, semesterslutt er like rundt hjørnet! Til uka blir det å fullføre 4 skoleeksamner, holde 2 presentasjoner og levere 3 oppgaver. Det er litt irriterende, for 2 av de 3 oppgavene har egentlig ikke leveringsfrist før 21. desember, men jeg har så sykt lite lyst til å måtte sitte med skolearbeid helt til dagen vi reiser herfra. Derfor har jeg satt en tidligere frist for meg selv, og forhåpentligvis kommer jeg i mål senest neste søndag, slik at jeg har 3 hele dager til å ta farvel med Seoul.