Siden sist

I går meldte vi i fra til husverten om at det rant vann på steder av veggen inne i leiligheten, og i dag flyttet vi inn i en annen leilighet. 

well-2042264-10-1511872004578.jpg

På grunn av kulden ute, varmen inne og dårlig isolering, har det blitt mye fukt i leiligheten, og tapeten har blitt styggere og styggere for hver dag som har gått. Jeg så tilbake på en video jeg laget for en stund siden av hvordan vi bor her i Korea, og da la jeg merke til at tapeten var langt i fra så stygg og flekkete da som den har blitt nå, og innså at det kanskje var et problem som burde sies ifra om.

untitled_copy-2042264-10-1511871077283.jpg

Jeg sendte husverten en melding i går, og i dag morges stakk han innom, tok meg med for å se på en annen leilighet som var ledig for øyeblikket, og sa at vi kunne flytte inn dit uten ekstra kostnader. Nå skal vi bare bo her i 3 uker til, men det takket vi ja til. I tillegg er den nye leiligheten en del større, noe som er utrolig deilig. 

img_5970-2042264-10-1511871085209.jpg

Når jeg sier "større", så må dere huske på hvor liten den leiligheten vi har bodd i hittil faktisk er. Det er snakk om ca. 10kvm liksom, på 2 personer. Den nye leiligheten er kanskje 17kvm, så stor er den ikke, men absolutt en forbedring!

Et par morsomme ting med den nye leiligheten jeg vil trekke frem er hobbit-baderomsdøra og kjøkkenplassen. Vi må stå bøyd inne på badet, taket er så lavt der! Jeg er 172cm høy, men ser ut som en kjempe foran døra, haha. Og kjøkkenet da, hvor det så vidt er plass til å åpne skapdørene.. Jaja, gulvplassen hvor vi oppholder oss mest er betydelig større da, så nå kan vi gå frem og tilbake uten å trampe ned hverandre.

untitled-2042264-10-1511871097893.jpg

I tillegg til å ha fått en bedre bosituasjon de siste 3 ukene våre her i Korea, så skal vi til helgen bo på et 5-stjerners hotell her i Seoul - sponset av foreldrene våre ♥ De syntes så synd på oss at de ville unne oss en helg med avslapping, luksus og ikke minst god søvn. Og avslapping, luksus og god søvn er akkurat det vi håper på, muligens med litt spa, boblebad og en ordentlig (og stor) seng!

Her er forresten den filmen jeg snakket om, hvor jeg forteller og viser hvordan vi bor her på utvekslingssemesteret vårt. Leiligheten i videoen forlot vi altså i dag, og bor nå et par vegger bortenfor.